Пловдивчанин се озадачи от касова бележка, която е получил на една

...
</TD
>Пловдивчанин се озадачи от касова бележка, която е получил на една
Коментари Харесай

Клиент след зареждане на дизел: Как стана този фокус?

Пловдивчанин се озадачи от касова записка, която е получил на една от бензиностанцията в града, видя Plovdiv24.bg в групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ".

Eто какво написа самия той във Facebook:

" Един забавен проблем от през днешния ден. Зареждайки през днешния ден дизел на бензиностанция " Еко " на бул. " Цариградско шосе " 5А, ми на прави усещане следното:

Карам " Сеат Ибиза ", на който резервоарът е 45 литра, а като погледнах в касовата записка, с удивление забелязах, че написа заредено количество 53,812 литра. Дали и по какъв начин е допустимо??? Така че вие сами си правете извода. Прикачвам и бележката да се види ясно. "

Потребителите бързо започнаха да му изясняват, по какъв начин се е получила тази обстановка. 

" Някой е заредил за 20 лв. - 7 литра, преди Вас! Спирате на същата колонка

( занулена е колонката, само че не и касата. Предният клиент не си е изискал касовата записка ). Пълните до горе и тези 20 лв. от тебе са почерпка за касиерката. "

" Ще бъдеш шокиран какъв брой нафта се събира, в случай че ти подпра клапана за обезвъздушаване с револвера, до момента в който зареждам.Тествано е с непознати и с моята персонална TDI.Друг е въпроса,че не е вярно и сме го правили единствено по избор на клиентите. "

" За толкоз хиляди литри гориво, по какъв начин веднъж не сипаха повече в моята кола, да не се разигравам единствено до бензиностанцията? "

" Важна е отстъпката от 3.77 лева "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР